• New
GeekCa-Tech Mini Split AC Air Conditioner Cleaning Waterproof Bag AC Washing Clean Protector Cover Вграден Водонепроницаемое пръстен и 8-крак воден маркуч за Съвместими с вътрешния блок 9000BTU / 12000BTU (1-1, 5 HP)

GeekCa-Tech Mini Split AC Air Conditioner Cleaning Waterproof Bag AC Washing Clean Protector Cover Вграден Водонепроницаемое

Оценка на клиента:
BGN 19.99

Сума
На склад

Прахоустойчив калъф климатик, приема изкуствено уплътнение за запечатване ранга на ПУ водоустойчивую с плътни бода, този капак е здрав и высокомарочна.Вграден водонепроницаемое пръстен и 8-крак воден маркуч, Прости и практични.Щепсела и да играе.Кабел и дизайн с щипка за ръба на покрива, за да регулирате отвори устата по ваше желание, еластичен въжето на теглича тип, за да се предотврати пръскане на отпадъчни води по време на процеса на кондициониране на въздуха.Размер : Обиколка на капаци : 2,4 метра, подходящ за климатик с ширина 1-1, 5 р универсален стенен монтаж на климатици. 9000 BTU / 12000 BTU ( 1-1,5 л. с. ).Почистване на климатик водоустойчив капак подходящ за универсален домашен офис магазини за стенни климатици.Наскоро разработена система покритие.Не е нужно да го съберат, когато го използвате.Това ще намали вероятността за изтичане на вода.Вие няма да допуснете грешки при използването му.По-лесно да почистите, след като я използвате.Вие не ще трябва да се опаковат други подробности.Тъй като тази система е интегрирана във всички части.Най-добрият избор за повторно използване на собственици или изпълнители.

Характеристики

Продукти в категория

Хидравличен цилиндър Jiawu, Коррозионностойкий цилиндър 20T Голямо умение с продетым нишка пылезащитным капачка конектор

BGN 33.92

Многоугольное употреба, подходящи за бързо и лесно използване на различни помалки помещения.Благодаре�

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.