• New
Случай шпульки Шевна машина Случай Шпульки Шевни Машини Доказателства Ръжда Почти здрав и Лесен за използване е Лесна подмяна на инсталация Пластмасов Случай Шпу?

Случай шпульки Шевна машина Случай Шпульки Шевни Машини Доказателства Ръжда Почти здрав и Лесен за използване е Лесна

Оценка на клиента:
BGN 21.84

Сума
На склад

Лесна подмяна на : - Инсталиране и подмяна на пластмасов корпус шпульки шевна машина е много проста и лесна, спестяване на време.Чудесен материал : Корпус шпульки шевна машина е изработена от пластмаса, устойчива на ръжда, е трайна и може да се използва в продължение на дълго време.Практичен Здрав : 505 bobbin case-това е домакинството мултифункционален аксесоар за шевна машина с висока практичност.Достатъчно количество : Има 3 части шевни машини в общо количество е достатъчно, за да отговарят на вашите ежедневни нужди.Лесна употреба : корпус шпульки шевни машини 505 лесна за използване, без сложни процедури не е необходимо и може да се използва след инсталацията.Функция : 1. Практичен Здрав : 505 bobbin case-това е домакинството мултифункционален аксесоар за шевна машина с висока практичност.2. Лесен за замяна : Пластмаса монтаж и подмяна повод шпульки шевна машина много са лесни и прости, спестявайки време.3. Лесна употреба : корпус шпульки шевни машини 505 лесна за използване, без сложни процедури не е необходимо и може да се използва след инсталацията.4. Чудесен материал : Корпус шпульки шевна машина е изработена от пластмаса, устойчива на ръжда, е трайна и може да се използва в продължение на дълго време.5. Достатъчно количество : Има 3 части шевни машини в общо количество е достатъчно, за да отговарят на вашите ежедневни нужди.Спецификация : Тип елемент : Шевна машина шпулька Case Product Материал : Plastic Product Технически характеристики на : 3 Product Употреба : за Household Scope приложение : За повечето Scenarios Size : Approx. 3.5 см / 1.4 in Approx. 3.9 см / 1.5 in кръст Бод Пакет Списък : 3 x Шевна машина шпулька Case.

Характеристики

Item Type:
Sewing Machine Bobbin Case
Product Material:
Plastic
Product Specifications:
3
Product Use:
For Household
Scope of Application:
For Most Scenarios
Size:
Approx. 3.5cm / 1.4in :
Approx. 3.9cm / 1.5in :
Package List:
3 x Sewing Machine Bobbin Case :

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.