• New
Kelaro Tankless Water Heater Flushing Kit with Flow-Aide Biodegradable Descaler

Kelaro Tankless Water Heater Flushing Kit with Flow-Aide Biodegradable Descaler

Оценка на клиента:
BGN 103.98

Сума
На склад

Помага да се поддържа производителността и да се удължи срокът на експлоатация на вашия безцилиндрового на бойлера.Всичко, което ви трябва в един комплект за почистване на вашия безцилиндровый бойлер от котления камък, за 45 минути или по-малко, подходящ за използване собственик на къща само с прости указания.Включва в себе си универсална помпа капацитет от 1/8 л. с., 6-подножието маркучи от неръждаема стомана с цветови кодове, 3,5-галлонное кофа с капак EZ-Off, инструкции и биоразлагаемый пречистване от котлен камък Flow-Aide.Лесно се свързва към безцилиндровым запорным клапанам с помощта на приложените 6-инчов маркуч с цветови кодове.Работи с Rheem, Bosch, Noritz, Rinnai, Takagi, Navien, Stiebel, Atmor, Ecosmart, Eccotemp, Marey Power, Tempra, Trutankless и други.

Характеристики

Продукти в категория

Потопяема Печка, Бойлер 1500 W Електрически Метал със Защита от Ръжда От Неръждаема стомана Защитно покритие на Преносими

BGN 22.39

[ЗАГРЯВА ВОДАТА поБЪРЗО] Потопяема бойлер висока мощност 1500 W може бързо да се нагрява вода и не харчат т�

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.