• New
KTINC 5-3145 K-T Industries Обжимная Чаша Четка 4 x 5/8

KTINC 5-3145 K-T Industries Обжимная Чаша Четка 4 x 5/8

Оценка на клиента:
BGN 9.30

Сума
На склад

диаметър на 4 инча. 5/8-11 арбър. 8, 500 макс. об / мин. Чашечные четки са предназначени за проникване в ъгли и ъгли, цялостно почистване на неправилни форми и повърхности.Гофрирани телена чашечные четки се използват за по-леки работи и там, където се изисква голяма гъвкавост на четка за зъби.Отличен за почистване на плоски повърхности и кантове.Чашечная четка с размер 4" с оправкой и облицовки id 5/8 - 11. Максимална честота на въртене 8 500 об / мин. В k-t Industries ние се стремим да направим всичко е просто и лесно за нашите клиенти.Ние се стремим да доставят висококачествени продукти на конкурентни цени.Ние се стремим към взаимно ръст на продажбите и двустранно комуникация с нашите клиенти.Служението винаги е на първо място.Доживотна гаранция - инструменти и комплекти ключове, контакти и аксесоари, разводные и комбинирани ключове. гаранция 90 дни инструменти : шестостенен гнезда, отвертки и накрайници отвертки, ударни драйвери, клещи, динамометрические ключове, чукове, резбонарезни и режещи инструменти, обжимные инструменти, тръби клавиши, плъзгачи зъбни колела, плъзгачи пристанища и държачи скоби.K-t Industries безплатно отремонтирует или замени всеки инструмент k-t, който може да не функционира правилно в рамките на гаранционния срок по причина на дефектните изработка или материал.Тази гаранция не покрива дефекти, пряко или косвено причинени от неправилна употреба, злоупотреба, небрежност или инциденти, ремонти или промени извън нашето предприятие или липсата на поддръжка.

Характеристики

Продукти в категория

Четка за чаши, четки за колелото тел ТИЛАКС, переплетенная узловатая четка чаша за точильщиков, 5/8 инча-11 продетая нишка,

BGN 7.19

Сигурността и стабилността на : Външни и вътрешни монтажни плочи четки чаша тел мелница ъгъл TILAX са изра�

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.