• New
Durabox Heavy Duty Wall Mount Locking Deposit Drop Box Safe стилен компактен дизайн, w300 (сив) За получаване на писма, проверки, плащания, документи и много други неща за търговски, домашна или ?

Durabox Heavy Duty Wall Mount Locking Deposit Drop Box Safe стилен компактен дизайн, w300 (сив) За получаване на писма,

Оценка на клиента:
BGN 49.68

Сума
На склад

ТЕЖКОТОВАРНИТЕ - трайно монтиран на стената запирающийся пощенска кутия осигурява безопасно съхранение в продължение на целия ден на ценни и лични вещи, като пари в брой, чекове, писма и плащания.БЕЗОПАСНИ ДЕПОЗИТИ - изцяло стоманена конструкция.Панта пиано с усилена двойна стоманена като предпазва от любопитни очи, а метална преграда вътре в устройството предотвратява улов на риба.Тръбен заключване и ключове трудно да се възпроизвеждат и да предоставят допълнително ниво на защита.Дупка слота CAPACITY - Drop е с ширина 8-3/4 инча и височина ½ инча.Външни размери : 10" ширина x 4" в дълбочина x 16-1/4" висок.Вътрешни размери : 13" x 9-3/4" x 3-3/4" Г. УНИВЕРСАЛЕН - Голям сейф, изработени от тежка рамка от стомана с прахово покритие 14 калибри, идеален за ежедневна и търговска употреба.ЛЕСЕН МОНТАЖ - Стенен блокиране на пощенска кутия включва и инсталация на оборудване за бетон, така и за дърво. 4 предварително просверленных монтажни отвори съвпадат с врата,за да се улесни процесът на инсталиране.

Характеристики

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.