• New
Eujgoov SEGLE-63 Автоматичен прекъсвач, DIN-рейк Инсталиране на Мрежов филтър Електрически ключ със Защита от претоварване и късо съединение(C63)

Eujgoov SEGLE-63 Автоматичен прекъсвач, DIN-рейк Инсталиране на Мрежов филтър Електрически ключ със Защита от претоварване

Оценка на клиента:
BGN 13.91

Сума
На склад

ФУНКЦИЯТА МУЛТИ-ЗАЩИТА Преминете защита от изтичане на информация има много функции за защита, като защитата от претоварване защитата от късо съединение и защитата от края на линията, и др.МОНТАЖ на РЕЛСА DIN Машина защитете верига приема единен водещ галя инсталация, и обтегач поставена от водещи брусу, с проста конструкция, лесна за монтаж.ПРИЛАГАНЕТО Автоматичен прекъсвач главно използва за терминал линия на защита, че има добра координация, силна съвместимост, висока способност за сегментация и чувствително действие.ВИСОКО НИВО на СИГУРНОСТ-С отлично качество на изработката, сигурно и трайно, защита от претоварване и продължителна експлоатация.ВИСОКО КАЧЕСТВО - Миниатюрен автоматичен прекъсвач е изработена от висококачествена пластмаса с отверждающимися и неплавящимися свойства, с дълъг срок на служба.Характеристика : 1. Машина защитете верига приема единен водещ галя инсталация, и обтегач поставена от водещи брусу, който е безопасен за употреба. 2. С голямо умение, сигурен и издръжлив, анти-претоварване и продължителна експлоатация. 3. Автоматичен прекъсвач има добра координация, силна съвместимост, висока способност за сегментация и чувствително действие. 4. Пластмаси с отверждающимися и неплавящимися свойства, със строг контрол на качеството и осигуряване на качество, може да се използва с мир на ум. 5. Със защита от претоварване, защита от късо съединение и защита клеммной линия и т.н. Спецификация : Тип елемент : Автоматичен прекъсвач Материал : пластмаса Модел : SEGLE-63 +1 P+N Спукване способност : 6 KA Номинално напрежение : 230 v Ток на рамката : 63 A 3 C Диапазон на номиналното напрежение : AC напрежение 1500 и по-долу Начин на свързване : Plug-режим на работа : Дръжка Начин изключване : Изключване от протичането на ток Сценарий на приложение : Разпределение на капацитета на терминала Дугогасительная среда : Тип на въздуха Монтаж : DIN-рейк Функция на инсталация : Защита от претоварване/късо съединение на Определяне : Защита на клеммной линия на Списъка с пакети : 1 x ключ.

Характеристики

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.