• New
Panasonic All Multi Region Code Free Zone, PAL/NTSC, DVD-плеър. Възпроизвеждане на DVD-дискове от всички региони на: 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 PAL NTSC Всеки телевизор. 110 220 Волта Двойно напрежение, USB порт

Panasonic All Multi Region Code Free Zone, PAL/NTSC, DVD-плеър. Възпроизвеждане на DVD-дискове от всички региони на: 0,

Оценка на клиента:
BGN 28.79

Сума
На склад

Забележка : Продуктът се променя region free.Моля, следвайте етикета, посочена на кутията, а не инструкции, посочена върху кутията.Забележка : DVD-S500 P-K-това е правилният номер на модела.Въпреки факта, че на физическия елемент той се споменава като DVD-S500, номер на модела на модифицирана версия region free-DVD-S500-K. Източник на захранване ac 120 Волта, 60 Hz.Използвайте по целия свят!Този мультисистемный DVD-плеър, dvd-s500gak от Panasonic е пылезащитным DVD плейър с универсална съвместимост-та.Възпроизвеждане на cd-та и DVD-та в широк спектър от формати дискове, включително DVD-R, DVD-R DL, DVD-RW, DVD+R, DVD+R DL, DVD+RW, CD, CD-R и CD-RW.Освен това, вие получавате удължена съвместимост файлови формати, включително MP3, JPEG и XVID.Този DVD плейър с прогресивно сканиране оборудван както видео, така и аудио D/A конвертерами, както и възможност да продължат видео от мястото, където сте отседнали, в случай на прекъсване на захранването, с възобновяването на хранене.Той възпроизвежда всяка кода на региона на DVD от всички страни.Това също е двойно напрежение, така че можете да го използвате във всяка страна.

Характеристики

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.