• New
Инвертор мощност 150 W от батерия Dewalt 20В, DC 20В към AC 110В. Преносим хранене инвертор с led подсветка SOS, жак за ac адаптер и двоен USB порт Type-C Батерия DCB206 6.0 Ah 20v

Инвертор мощност 150 W от батерия Dewalt 20В, DC 20В към AC 110В. Преносим хранене инвертор с led подсветка SOS, жак за

Оценка на клиента:
BGN 71.99

Сума
На склад

Липса на ефекта на паметта, защита : Може да се зарежда или разряжаться е необходимо, без загуба на капацитет.Моля, проверете номинална мощност на електрониката, преди да използвате.Led индикатор възможност за проверка на състоянието на батерията и позволява на потребителя да контролира използването на батерии.Лека, компактна конструкция с въртяща се дръжка, много удобна за вътрешна и външна употреба.Защита от претоварване работен ток, презареждането, освобождаване от отговорност и напрежение; Защита от късо съединение; Защита на храните; Липсата на ефекти памет.Този продукт се финализира инвертор вълна на синусите, не е подходящо за някои светлина ред СИД и топки.При това се осигурява защита от презареждането и освобождаване от отговорност за увеличаване на продължителността на живот на батерията.Вграден в 1 контакт ac 110, 1 port Type-C PD и 2 USB порта-A.Тя може да се използва като осветителна инструмент, и това е идеален помощник за вашето пътуване на открито. Идва с розетки 110 vac, два порта USB, порт Type-C.Лека, компактна конструкция с въртяща се дръжка, много удобна за вътрешна и външна употреба.Едно натискане за нормална светлина, два за по-силна светлина, и Третата за мигающего светлина и SOS. (Батерии в комплекта не са включени).

Характеристики

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.