• New
01 02 015 Детска Помещение, Малък Компактен Фотоапарат Миг Печат Удобни Практически САМ Фото термо печат за Външна за Подарък

01 02 015 Детска Помещение, Малък Компактен Фотоапарат Миг Печат Удобни Практически САМ Фото термо печат за Външна за

Оценка на клиента:
BGN 16.08

Сума
На склад

КОНСТРУКЦИЯ с ДВЕ КАМЕРИ : Конструкция с две камери и позволява на децата да се снимат и осигурява три ролка хартия.Функцията за запис на видео 1080p HD помага да записвате всеки миг.INSTANT ПЕЧАТ : с помощта на технологията на термопринтера, можете да получите черно-бели печатни снимки в рамките на една секунда, само с натискане на бутон.ИНТЕРЕСНИ РАМКИ ЗА СНИМКИ В тях са вградени различни рамки за снимки, можете да изберете която ви харесва ефект и веднага да го отпечатате.Декорация и оцветяване, печатни снимки, подходящи за развитието на детското творчество.ИГРАЧКАТА ПОДАРЪЦИ : Бележка на всеки един значим момент децата си и почувствайте удоволствието от снимки.Това е чудесен подарък за деца на възраст от 3 до 11 години. Време за зареждане : пълно зареждане отнема около 90 минути.Препоръчва се включва и използва след зареждане.Поддръжка на 32gb карта памет (не е включена в комплекта), е напълно заредена, може да съхранява над 2500 снимки.Функция : 1. INSTANT ПЕЧАТ : с помощта на технологията на термопринтера, можете да получите черно-бели печатни снимки в рамките на една секунда, само с натискане на бутон 2. КОНСТРУКЦИЯ с ДВЕ КАМЕРИ : Конструкция с две камери и позволява на децата да се снимат и осигурява три ролка хартия.Функцията за запис на видео 1080p HD помага да записвате всеки момент3. Време за зареждане : пълно зареждане отнема около 90 минути.Препоръчва се включва и използва след зареждане.Поддръжка на 32gb карта памет (не е включена в комплекта), е напълно заредена, може да се съхранява повече от 2500 фотографий4. ИНТЕРЕСНИ РАМКИ ЗА СНИМКИ В тях са вградени различни рамки за снимки, можете да изберете която ви харесва ефект и веднага да го отпечатате.Украса и оцветяване, печатни снимки, подходящи за развитието на детското творчества5. ИГРАЧКАТА ПОДАРЪЦИ : Бележка на всеки един значим момент децата си и почувствайте удоволствието от снимки.Това е чудесен подарък за деца на възраст от 3 до 11 години, Като използвате : 1. Отворете опаковката и извадете продукт2. Задайте печатна бумагу3. Use Specification : Тип елемент : Моментално печат Camera Material : ABSColor : Blue Battery : Литиева батерия 1000mah (идва с вградена батерия)Време на употреба : най-голям живот на батерията Непрекъснато кликнете на затвора, за да направи снимки в продължение на 1,5 Hours Screen : 2.4 in Function : Вземете снимка, видео,печат фотофронт и задна Двойна камера : 720 P за снимки, 1080 P за видеоязыков : китайски, английски, японски, немски, френски, руски, италиански, поддръжка 30 национални языковпечатная хартия Технически характеристики : Approx. 57x30 mm / 2.2 х 1.2 in Printing Разделителна способност : 200 Dpi кръст Бод Пакет Списък : 1 х Камера миг печат 1 х USB кабел за зарядки3 x Отпечатване на хартия Roll1 x Lanyard2 x Разширяване на Connector1 x Ръководство за потребителя Забележка : Идва с вградена батерия.

Характеристики

Item Type:
Instant Print Camera
Material:
ABS
Color:
Blue
Battery:
Lithium Battery 1000mah (shipped with built in battery)
Use Time:
the Highest Battery Life Continuously Press the Shutter to Take Pictures for 1.5 Hours
Screen:
2.4in
Function:
Take Photo, Video, Print Photo
Front and Rear Dual Cameras:
720P for Photos, 1080P for Video
Languages:
Chinese, English, Japanese, German, French, Russian, Italian, Supporting 30 National Languages
Printing Paper Specifications:
Approx. 57 x 30mm / 2.2 x 1.2in
Printing Resolution:
200DPI
Package List:
1 x Instant Print Camera   :
1 x USB Charging Cable :
3 x Printing Paper Roll :
1 x Lanyard :
2 x Expansion Connector :
1 x User Manual :
Shipped with Built in Battery :

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.