• New
Инфрачервен Осветител Microlight IR Plate 120/8 120deg Широкоъгълен до 25 метра за Нощно виждане 110-240 v ac

Инфрачервен Осветител Microlight IR Plate 120/8 120deg Широкоъгълен до 25 метра за Нощно виждане 110-240 v ac

Оценка на клиента:
BGN 25.59

Сума
На склад

УЛТРА ШИРОК ЪГЪЛ 120deg.позволява ви да отмени максимално пространството пред обект, подходящ за камера Fisheye, камери входовете на разговори и т.н., На големи РАЗСТОЯНИЯ до 25 метра.Светодиоди с висока мощност 850nm осигуряват голямо разстояние осветление.КОНСТРУКЦИЯ НИСЪК ПРОФИЛ.Дебелината е само 0,2 инча.За осветителем удобно инсталиране на миниатюрна камера за скрити видеонаблюдение.УДОБНА ИНСТАЛАЦИЯ.За инсталиране на lightbox изисква само два винта.Захранване 110-240 v ac адаптер и конектор dc включен.ВИСОКА НАДЕЖДНОСТ.Мощни светодиоди от последно поколение и специална защита от прегряване алуминиев корпус гарантират дълъг живот на lightbox.Microlight има над 15 - годишен опит в производството на осветление.Срока на експлоатация на IR ПЛОЧА 120/8 е 5 години.Инфрачервени lightbox са предназначени за скрито наблюдение, без никакво осветление.Моля, уверете се, че камерата е способна да работи с инфрачервен светлина 850 нм преди употреба.Инфрачервен осветител IR PLATE 120/8 е с дължина на вълната 850nm.Лъч светлина lightbox е невидим с невъоръжено око, но дава на червено светят светодиоди.Разстояние обозначени за обикновена 2-мегапикселова камера с включено режим на "Бавен затвор" и включени цифрови режими за подобряване на изображението, така наречените ДПС AGC, DWDR, DNR, 3 DNR и др Обърнете внимание, че в този случай можете да получите ярки и контрастиращи статично изображение, но движещ се обект може да се получи някаква мъгла.Така че, ако искате да намалите замъгляването на изображението, просто изключите тези функции в менютата на фотоапарата.При изключен режим "Бавен затвор" и с режима за цифрово подобряване на изображението разстоянието за 2-мегапикселова камера е 8 метра.Инфрачервени lightbox да не вредят на хората и домашните любимци, но не си струва дълго да гледат право в която е включена светлина (инфрачервена или обикновен), за да се избегнат неприятните усещания в очите.Захранване 110-240 v ac адаптер и конектор dc включен.Трябва да знаете, че този източник на енергия е само IP20 и не е подходящ за употреба на открито.За външен монтаж се препоръчва използването на захранващ блок Microlight PSU-25 (в комплекта не са включени).Параметри : Разстояние до 25 метра, Ъгъл на греда–120 градуса, Консумирана мощност–4,5 W, захранване–12 vdc, Тегло–4,8 грама, съдържание на пакета : Осветител–1 бр., захранване 110-240 v ac адаптер за монтаж вътре в помещения - 1 бр. конектор dc - 1 бр. Инструкция за експлоатация–1 бр. не се колебайте да се свържете с нас, ако имате нужда от някаква помощ!.

Характеристики

Distance–up to 25ft, Beam Angle–120deg, Power consumption–4.5W, Supply voltage–12V DC, Weight–4.8oz, Package content:
Illuminator–1pcs, Power supply unit 110-240 VAC for indoor installation - 1 pcs, DC connector - 1pcs, Instruction manual–1pcs. Please feel free to contact us if you need any help!

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.