• New
TN414 Тонер касета Замени за Konica Minolta TN414 за Konica Minolta 363 423 Принтер,Компютри Аксесоари Учебни Пособия Изход До 30 000 Страници 2 броя черен

TN414 Тонер касета Замени за Konica Minolta TN414 за Konica Minolta 363 423 Принтер,Компютри Аксесоари Учебни Пособия

Оценка на клиента:
BGN 64.16

Сума
На склад

♠Приложимо : за принтер Konica Minolta 423 363.Моля, проверете внимателно модел на тонер-касетата и на правилния модел на принтера, преди да купите. ♠Изход страници : 30 000 страници на тонер касета, при 5% номинално покритието.Цвят : черен. ♠Отлично качество : изискан тонер и висококачествени аксесоари гарантират стабилна доставка и стабилни резултати за печат. ♠Характеристики : Висококачествен черен прах в нашия тонер-касетата.Той може да печата безпроблемно, а хартията е прозрачна.С помощта на този тонер е възможно да се запази дума или картинка. ♠Рентабилен : Офис тонери от голямо значение с разумна цена за дневна употреба.Професионален производител, бърз печат, по-ясни и естествени изображения.Описание на продукта _BOS_ Име на продукта : Тонер касета _BOS_ Съвместими модели тонер касети : за Konica Minolta TN414 _BOS_ Применимая модел принтер : за Konica Minolta 363 Printerfor Konica Minolta 423 Принтер _BOS_ Цвят : черен _BOS_ Изход страница : черно около 30 000 страници, на база на 5% покритие на печат върху хартия A4.♥Характеристики на продукта : -Съвсем ново жило на барабана, ясна резолюция на печат, висока стойност черноты, устойчив на абразия жило барабан добра съвместимост-Осигурява дълги, блестящи отпечатъци, по-ясни изображения и високо качество на продукцията.-Лесен монтаж, висока производителност и 100% тестване на качеството, стремеж към удовлетворяване.♥Multi приложение : широко се използва в училище, в офиса и у дома _BOS_ Начин на съхранение : да се Съхранява на сухо и хладно среда, без излагане на слънце _BOS_ Начин на инсталиране : 1. Разклатете наляво и надясно, хвърлят няколко пъти, за да тонер распределился равномерно 2. Извадете уплътнението и го издърпайте по посока на стрелката, за да се избегне поломки3. Изтеглете принтер, правилно поставете тонер касета в принтера _BOS_ Забележка : 1.Да се съхранява в нормална среда (нормалната температура и влажност на въздуха)2.Избягвайте пряка слънчева светлина и близо до източници на топлина (например парно и парни тръби) _BOS_ Сервизно обслужване на : Удовлетвореността на клиентите е наш основен приоритет.Ако имате някакви въпроси или проблеми, моля не се колебайте да ни пишете, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Характеристики

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.