• New
Каишка Browning AX27 Gripnotch, раздел колан AX, крачка дължина 28,3

Каишка Browning AX27 Gripnotch, раздел колан AX, крачка дължина 28,3

Оценка на клиента:
BGN 16.04

Сума
На склад

Използвайте конструкция "се основава на формата", която намалява вибрациите, износване и първоначална загуба на натягане на колана.Нов материал EPDM предлага разширен температурен диапазон от -60 градуса по Целзий до +230 градуса по Целзий.Голяма маса от стената на колана осигурява допълнителен контакт с шкивом.КОД за Запържване 1 последователен достъп.Високоефективни клиновые колани Browning са предназначени за да се гарантира дълъг срок на експлоатация и намаляване на времето за престой, което прави Browning предпочитан OEM производител и изпълнител.Полихлоропреновая синтетична гумена смес, използвана в стандартните дизайни клинового колан, ограничава работна температура от -30*F до +140*F. Клиновые колани Browning EPDM значително разширяват стандартния диапазон от температури.Работна температура трапецовидни ремъци EPDM представляват от -60*F до +250 * F. Този диапазон помага да се гарантира дълъг живот и надеждна работа.EPDM-това е синтетична гумена смес, EPDM е издръжлив, гъвкав е и се съпротивлява на гниене.Той е устойчив на озон, окисление, влага и топлина.Работна температура трапецовидни ремъци EPDM е от -60*F до 250*F. Потребителите вече известно време търсят по-широки температурни диапазони на трапецовидни ремъци, поради високи температури на околната среда и работната температура в много области на приложение.Разширен състав на Browning EPDM сега помага да се отговори на тази нужда.

Характеристики

Продукти в категория

Задвижваща Клиновой каишка Othmro Industrial Belt BX33 Вътрешен Обиколката на 33-инчов Индустриална Сила Гумен Черен Трансмиссионный

BGN 8.07

【Размер】 Вътрешен обхват : от 0, 84 м / 2,75 метра;Номер на модела : BX33.Окръжносттатова е вътрешен периметър,

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.