• New
Играчки за 3 4 5 6 7 8+ Година на Стари Момчета Момичета Обновяване на Тестени изделия и Магнитни Плочки за Деца Стволови Магнитни Блокчета Строителен Набор от Творчес?

Играчки за 3 4 5 6 7 8+ Година на Стари Момчета Момичета Обновяване на Тестени изделия и Магнитни Плочки за Деца Стволови

Оценка на клиента:
BGN 25.58

Сума
На склад

【Great Fun STEM Gifts Toys】STEM магнитни блокове могат изграждане на крепости,кули,животните и всичко, което искате.Научете се по време на игра.Различни форми,различни цветове.различни цветове на тестени изделия от всяка страна на всяка магнитна плочка.Децата могат да се учат цветове, форма, докато се забавляват. 【Bigger ' s изграждане на модел заедно!Различни магнитни детайли могат да се комбинират, за изграждане на различни модели брави, виенското колело, на животните, на малки къщи и т.н., за Да напълно да се прояви въображението на вашето дете и сътрудничество.Освен това, нашата е с цветна магнитна филм на 3 D macaron второто поколение на повече и по-силни магнитни и по-добре.Има няколко причини, поради които трябва да изберете : .Чудесна играчка за развитие на разпознаване на цветове и форми, творчески способности и въображението си, мотор, оперативни умения, мислене и умения за решаване на проблеми, архитектурни и дизайнерски умения.Отлични пальчиковые играчки за развитие на малък мотор и ума.Страхотни играчки за насърчаване на децата към въображението, творчеството, развитието на мозъка и критично мислене.Набор от интелигентни игри!Инженеринг комплект!Забавен комплект за играчки!Магически магнитни блокове има за всички.Идеален за STEM-образованието.

Характеристики

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.