• New
Комплект болтове и винтове за тоалетна LASCO 04-3651 с гайки и шайби, месинг

Комплект болтове и винтове за тоалетна LASCO 04-3651 с гайки и шайби, месинг

Оценка на клиента:
BGN 6.49

Сума
На склад

Набор от медни болтове и винтове за тоалетна 1/4 " x 2 1/4 инча с гайки и шайби.Придава тоалетна чиния за фланеца на пода и деревянному пода.Сменете восъчни пръстен.Лесна инсталация.Част от инсталацията тоалетна.Описание на продукта LASCO 04-3651 Месинг тоалетка болт и винт с гайки и шайби. 1/4 " x 2 1/4 инча месинг тоалетка болт и винт с гайки и шайби.Придава тоалетна чиния за фланеца на пода и деревянному пода.Сменете восъчни пръстен.Лесна инсталация.Част от инсталацията тоалетна.Лесна инсталация.От производителя LASCO 04-3651 Месинг комплект болтове и винтове за тоалетна с гайки и шайби. 1/4 " x 2 1/4 инча месинг комплект болтове и винтове за тоалетна с гайки и шайби.Придава тоалетна чиния за фланеца на пода и деревянному пода.Сменете восъчни пръстен.Лесна инсталация.Част от инсталацията тоалетна.Лесна инсталация.

Характеристики

Продукти в категория

Промокательная военно дело, Усвояването на Портативна пишеща машина, хартия масло за жени за ежедневно почистване на Purpurea

BGN 6.24

Използвайте го по всяко време и на всяко място : можете бързо и лесно премахване на излишните мазнини и б

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.