• New
pH Регенерат Faucet Филтър за вода - Високо pH Алкално-Система за филтриране на Вода - Филтър Диспенсер за вода за Дома, Кухненски кран и мивка за баня - Лесен за инсталира?

pH Регенерат Faucet Филтър за вода - Високо pH Алкално-Система за филтриране на Вода - Филтър Диспенсер за вода за Дома,

Оценка на клиента:
BGN 59.99

Сума
На склад

Ние сме много горди, че подкрепяме благотворителност : вода, да жертват част от своята покупка и на нашата печалба от тази невероятна благотворителна организация, за да могат те да изградят устойчиво водоснабдяване за хора, които най-много има нужда от него. 0 TDS може да бъде лишен от всички лоши химикали, но също така е лишен от всички добри вещества, като например природни минерали и микроелементи.Просто започнете бавно да се пие по една чаша на ден, след това по 2 чаши на ден, движейки се към пълното консумират по-малко подобряване на вкуса.Всеки набор от филтри PH007 е проектирана за 12 месеца за домашна употреба. ✓ Реминерализует вода, добавяне на желязо, цинк, калций, магнезий, селен, литий, йод и други минерали и микроелементи. ✓ Подобрява вкуса и миризмата на водата.Това е свързано с високи нива на рН, както и на минерали и микроелементи, които се намират в нашата филтрирана вода. ✓ Филтрира частици и примеси, такива като пясък и прах.Защо реминерализованная алкална вода има различен вкус?.СВЪРЖЕТЕ се С НАС ПО ВСЯКО време ако имате въпроси или нужда от помощ при инсталиране, нашият екип за поддръжка на клиенти е готов да помогне.И още някакви добри новини?Той има ОГРОМЕН КАПАЦИТЕТ.Защо филтрирана Засилването на водата показва по-високо TDS?.ПОДХОДЯЩ ЗА ПОВЕЧЕТО смесители, включва 5 от най-често използваните конектори, както и универсален конектор.Но за някои може да бъде и друг вкус, към който трябва да се свикне. ✓ Повишава рН и произвежда мелкомолекулярную структурирана вода.

Характеристики

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.