• New
NTE Electronics R02-11D10-6 R02 Series General Purpose Multicontact DC Relay, DPDT Contact Arrangement, 10 Amp, 8 Pin Octal Plug, 6 VDC

NTE Electronics R02-11D10-6 R02 Series General Purpose Multicontact DC Relay, DPDT Contact Arrangement, 10 Amp, 8 Pin

Оценка на клиента:
BGN 17.05

Сума
На склад

Модели на променлив и постоянен ток.Прозрачен пластмасов пылезащитная на кутията.Видове SPDT, DPDT и 3 PDT.Обширна гама от релета и аксесоари NTE, изброени в UL & CSA, включва над 750 различни реле NTE, които можете да съвпада с над 85 000 производството на видове от 267 различни доставчици.В комплекта са включени прекрасен многофункционален програмируем таймер/брояч, който може да се програмира за 10 различни режима на синхронизация, два режима на броене и на входа за променлив или постоянен ток, тънки модули, входно-изходни стандартна индустриална опаковка, монтируемые на КОМПЮТЪРА реле, подходящи за 5-мм мрежи, монтируемые на КОМПЮТЪРА реле за телекомуникации,сигурност и домакински уреди. два различни вида топлинни прекъсвачи, както и нови промишлени видове системи за ОВКВ, машини, съоръжения и оборудване.

Характеристики

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.