• New
Заобикаляне на предпазен колан Предефиниране на предпазен колан е Съвместим с Polaris Ranger RZR 570-1000 XP и Can Am Маверик Commander Defender Side by Side Аксесоар

Заобикаляне на предпазен колан Предефиниране на предпазен колан е Съвместим с Polaris Ranger RZR 570-1000 XP и Can Am

Оценка на клиента:
BGN 26.08

Сума
На склад

Никакви промени не се изисква, просто щепсела и да играе.Отлично обновяване при инсталация на предпазните колани на вторичен пазар.Отърви се от това ограничителя на скоростта 15 мили в час при инсталиране на предпазни колани на вторичен пазар на вашия utv.Изработен от висококачествена ABS, със стабилна производителност и дълъг срок на служба.Съвместим с Polaris Ranger RZR 570-1000 XP и Can Am Маверик Commander Defender.Polaris, Can Am и други марки идват в завода с регулатор на скоростта, вграден възел колан на автомобила от страна на водача.Регулатор влиза в сила, когато предпазните колани не са свързани, и ограничава скоростта до около 15 мили в час.Използвайте обикновена вилица, за да се придвижва регулатор и осветяване на фабрично регулатор на скоростта.Байпасный щепселът е добър ъпгрейд при инсталиране на предпазни колани на вторичен пазар.Никакви промени не се изисква, просто щепсела и да играе.За седалката на водача страна изисква само 1 включете щепсела. ***Както винаги, бъдете внимателни при работа на по-високи скорости*** **Щепселът трябва да бъде завършен на ципа на такова място, където той не ще възбуди движещи се части или плъзгачи на седалката***.

Характеристики

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.