• New
ICM Мащаб 1/72 ЗиЛ-157 следните гориво камион - Пластмасов модел на Строителен комплект # 72561

ICM Мащаб 1/72 ЗиЛ-157 следните гориво камион - Пластмасов модел на Строителен комплект 72561

Оценка на клиента:
BGN 18.00

Сума
На склад

Този модел комплект може да се наложи монтаж и боядисване.Цимент, инструменти и боя в комплекта не са включени.Съдържа малки части, препоръчва се за деца на възраст от 14 години и повече. ТОВА НЕ Е ИГРАЧКА.Етикети включени за повече детайлност и реализъм.Много подробно.Детайли имат пластмасова текстура, напоминающую други материали.Илюстрирани инструкции за сглобяване и схемата на боядисване са приложени.Нови форми!По-прецизен и подробен.Изисква се по-малко почистване.ICM 1/72 Scale Zi L-157 Fuel Truck - Plastic Model Building Kit # 72561 Post-Стандарт на Втората Световна Война съветският 2,5-тонен камион с общо предназначение, 6x6, аэродромный вариант за презареждане.Комплектът включва бордюрную дограма, детайлно окачване и трансмисия, кабина с базов интериор, отделно бордовото оборудване, лети под налягане прозрачни детайли, както и монтирани на леглото резервоар за гориво и корпуса на помпата.Етикети и надписи на типична машина на Червената Армия 1960 г. включват допълнителни знаци за Полша и Източна Германия.

Характеристики

Продукти в категория

Държачът, Стълб средство, Стълб инструмент Износоустойчивостта на 250-004, Аксесоари струг, за настаняване на КНК индустрия

BGN 24.23

Клин струг инструмент за употреба, с отлично качество на изработка, идеален за подмяна на стария.След об

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.