• New
MIRAFLEX New Baby 4 на Възраст 8-10 години (зелен металик)

MIRAFLEX New Baby 4 на Възраст 8-10 години (зелен металик)

Оценка на клиента:
BGN 79.96

Сума
На склад

MIRAFLEX NEW BABY 4 ВЪЗРАСТ 8 - 10 ГОДИНИ МОЖЕТЕ ДА ПОЛУЧИТЕ И ЛЕКАР ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА ЗА ОЧИТЕ, КАЛЪФ, МИКРОФИБРУ И РЕГУЛИРОВОЧНУЮ ДЪВКА.РАМА MIRAFLEX - НАЙ-СИГУРНИЯТ КУЧЕШКА КОЖА, ХИПОАЛЕРГЕННИ, УСТОЙЧИВИ, С ВИСОКО КАЧЕСТВО, ЗДРАВА И НАЙ-ДОБРАТА РАМКА НА СВЕТОВНИЯ ПАЗАР.ЗАЩО ГЪВКАВ И СИГУРЕН? - Еластична регулировочная лента винаги държи здраво рамката в центъра. - Неговият гъвкав и лек материал (allergy-free) позволява рамки идеално се адаптират към структурата на лицето на бебето. - Пълна липса на метални части на превенция травма на лицето и очите по време на спортната дейност.MIRAFLEX NEW BABY 4 ВЪЗРАСТ 8 - 10 ГОДИНИ МОЖЕТЕ ДА ПОЛУЧИТЕ И ЛЕКАР ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА ЗА ОЧИТЕ, КАЛЪФ, МИКРОФИБРУ И РЕГУЛИРОВОЧНУЮ ДЪВКА.РАМА MIRAFLEX - НАЙ-СИГУРНИЯТ КУЧЕШКА КОЖА, ХИПОАЛЕРГЕННИ, УСТОЙЧИВИ, С ВИСОКО КАЧЕСТВО, ЗДРАВА И НАЙ-ДОБРАТА РАМКА НА СВЕТОВНИЯ ПАЗАР.ЗАЩО ГЪВКАВ И СИГУРЕН? - Еластична регулировочная лента винаги държи здраво рамката в центъра. - Неговият гъвкав и лек материал (allergy-free) позволява рамки идеално се адаптират към структурата на лицето на бебето. - Пълна липса на метални части на превенция травма на лицето и очите по време на спортната дейност.

Характеристики

Продукти в категория

XJZHANG 12 Инкубатор За Яйца Автоматичен Струг Инкубатор Автоматична Инкубационная Машина с Led Цифров Контрол на Температурата

BGN 76.08

★ КОНТРОЛ на ТЕМПЕРАТУРАТА : Инкубатор за Автоматично завъртане и вылупление, яйца инкубатори температ

Детска Количка Защитна Възглавница Възглавница Седалки въздушна Възглавница за Подкрепа на Главата и Тялото Възглавница

BGN 27.25

Перфектни размери : Възглавница за колички 22,05 x 20,85 инча, предназначени за растежа на бебето 018 месеца, е

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.