• New
Ohora UV LED Гел лампа с крака и водачи USB адаптер и натискане на бутон (ремонт)

Ohora UV LED Гел лампа с крака и водачи USB адаптер и натискане на бутон (ремонт)

Оценка на клиента:
BGN 36.80

Сума
На склад

Ohora Полуфинал Cure Gel.Всички продукти за гелевых нокти "Това (Ремонт)".Той не се отпечатва на винил или пластмаса.Той е направен чрез разтягане и за нанасяне на 100% от действителните вливат в гел компонент на формата, в която той има.Абсолютно необходимо да го излекува с помощта на UV - LED ГЕЛЕВОЙ лампи.Мини размер за висока преносимост 131x67x19 mm. Ohora Semicure Gel (Възстановяване) на 100% от действителното съдържание на гел, не напечатанного на твърдия винил или пластмаса Процеса на втвърдяване на UV-led гелевой лампа се случва, защото това е необходимо.Гел ЛАМПА 6 KEY POINT PERFECT FIT-Преди втвърдяване, полутвердая, затваря, без огъване ноктите!КОМПАКТЕН-портативен мини размер 131 X67 X19mm STRONG-life дяволът worry NO!Зреене след 30 секунди, елегантен!БЪРЗО втвърдяване-45 секунди, 60 секунди определяне на времето с един бутон Бързо втвърдяване с 6 светодиода ДЪЛЪГ СРОК на експлоатация-Запазете ярък цвят и блясък на не по-малко от 2 седмици!СЪВМЕСТИМОСТ-Съвместими с всички продукти за гелевых нокти С ohora можете да се наслаждавате на идеално качество гелевых ноктите навсякъде, независимо от време, място и цена.Опитай!КАК ДА СЕ ИЗПОЛЗВА 1. Изправи се на крака корпуса гелевой лампи aura. 2. Включете USB линия към адаптер и основния дизайн. 3. Поставете ръката си в гелевую лампа aura и натиснете бутона за лечение. * Адаптер не е включена като стандартно оборудване. * Ако натиснете бутона за кратко, тя ще бъде инсталирана на 45 секунди, а ако го удари дълго, тогава на 60 секунди.Захранва се изключва автоматично.

Характеристики

Продукти в категория

Детска Количка Защитна Възглавница Възглавница Седалки въздушна Възглавница за Подкрепа на Главата и Тялото Възглавница

BGN 27.25

Перфектни размери : Възглавница за колички 22,05 x 20,85 инча, предназначени за растежа на бебето 018 месеца, е

Hemobllo Ясна Акрилна Портретно-Часова, Прозрачен Държач Книга Мольбертов на Дисплея за Показване на книги, картини, музикални

BGN 7.99

: Прозрачна лавица за книги е изработена от акрил материал, който няма цвят, мирис, е безопасен, нетоксич

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.