• New
ANTCLABS BLTouch : Автоматичен сензор за изравняване легла/to be a Premium 3D Printer (with DU-1M Extension Cable Set)

ANTCLABS BLTouch : Автоматичен сензор за изравняване легла/to be a Premium 3D Printer (with DU-1M Extension Cable Set)

Оценка на клиента:
BGN 30.39

Сума
На склад

Основните функции и елементи за управление на BLTouch като обикновен автоматичен сензор за изравняване легла, състои се от RC на серво и микропереключателя.По този начин, BLTouch може да се прилага на почти всяка дънна платка.BLTouch е съобразил с проста структура и висока точност, с помощта на прогресивно разработен соленоид и датчик на Хол, както и нацелил удобство на потребителя и приятна печат, чрез добавяне на интелигентни функции, самодиагностика, аларма, брой аларма, тестов режим за M119.-Simple BLTouch може лесно да се прилага, тъй като тя е малка и проста структура. - Smart [Self-test] : притискателния болт се задейства три пъти за проверка при включено захранване [Alarm] : led мига, ако проблемът възникна при самотестировании или по време на операция-При това стандартно отклонение повторяемост точност BLTouch е около 0,005 мм. точно.В комплекта е включена 1 метров удължител.

Характеристики

Продукти в категория

BESTOYARD 2 Комплекта Деня на Св. Патрик Трилистники Украшение Лепрекон Джудже Украшение Късмет Детелина Висячая Финансирани

BGN 7.19

Джудже Деня на Св Патрик Украшение Джудже Висулка Лепрекон Джудже Украшение Бижу за Деня на Св Патрик Д

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.