• New
TV Lift - шкаф ръчно изработени Bristol TV Lift (55 или по-малка обемът на телевизора)

TV Lift - шкаф ръчно изработени Bristol TV Lift (55 или по-малка обемът на телевизора)

Оценка на клиента:
BGN 231.99

Сума
На склад

Американската система за подемни шкафове за телевизори - просто най-добрите в света.Ултра тих и надежден - Гаранция 12 години - Безплатна доставка в САЩ.Top Rated TV Lift Mechanism + високо качество, ръчно изработени мебели = най-добрият вариант за притежание напълно събрана система за повдигане на телевизора.Smart Home Automation Controllable - Android или i OS, Smart Phone / Tablet Controllable / Echo.Шкаф Bristol TV Lift е оборудван с девет функционални чекмеджета за съхранение на почти всичко, което пожелаете.Проектиран с оглед спални, включват телевизионен лифт може да отмени всяка стая на фона на останалите.Кабинета е оборудван с 8 чекмеджета за съхранение на вещите. Tv сключен в качествен дървен корпус телевизия, която предоставя допълнително ниво на надеждност, стабилност и красота, не е предлаган от други доставчици на телевизионни асансьори.Тук няма грозни кабели или задни стени на телевизори, на които може да се пялиться. Универсално закрепване за телевизора е включен и инсталиран в завода в живота лифтова система.Инсталирана в завода на качествена система за дистанционно реле Xantech ви позволява да управлявате вътрешни компоненти през затворени врати на гардероба.Повдигаща система и компоненти могат да се управляват приложените универсално дистанционно управление (допълнително дистанционно не се изисква!).Бутон за вдигане и спускане на задаване на завода, което осигурява удобство за лесно управление. Трите най-новите стандартни HDMI кабел, един коаксиален кабел, един оптичен кабел, един Ethernet кабел и мрежов филтър и са монтирани в завода в системата за управление на кабели Igus. уверете се, че можете да свържете всичките си електроника с нулеви хлопотами и безпокойство.

Характеристики

Продукти в категория

Иблисс Бохо Пластове Колиета Верига Златна Монета Висулка Колие Сърце Луната Колиета Карта Колие Бижута за Жени и Момичета

BGN 6.13

Любовни многослойни колиета, изработени от висококачествена сплав, те са много нежни и удобни в чорап.М

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.