• New
Запалката Кабел/DC Адаптер за захранване/Зарядно устройство за Подмяна на Uniden GMR2889-2CK, GMR2889-2CKQ 2-Way радио - за Зареждане на акумулаторни батерии в радио Директно, без за?

Запалката Кабел/DC Адаптер за захранване/Зарядно устройство за Подмяна на Uniden GMR2889-2CK, GMR2889-2CKQ 2-Way радио

Оценка на клиента:
BGN 13.52

Сума
На склад

УНИВЕРСАЛНО ЗАРЯДНО УСТРОЙСТВО за ПОСТОЯНЕН ТОК МОЖЕ да се ИЗПОЛЗВА ЗА ЗАРЕЖДАНЕ на АКУМУЛАТОРНИ БАТЕРИИ В УСТРОЙСТВА чрез запалката на вашия автомобил.Съвместим с Ni-Mh, Ni-Cd, li-ионными батерии.Защита от предпазители и led индикатор.Вход : 12 V; Output : DC 9 V. * Нов универсален, след продажбата, направен по поръчка на продукт (НЕ е OEM/НЕ е оригинален производител на оборудване)* УНИВЕРСАЛНО ЗАРЯДНО УСТРОЙСТВО за ПОСТОЯНЕН ток МОЖЕ да се ИЗПОЛЗВА ЗА ЗАРЕЖДАНЕ на АКУМУЛАТОРНИ БАТЕРИИ В УСТРОЙСТВА през запалката на колата* Съвместимост с Ni-Mh, Ni-Cd, Li-Ion батерии* Защита на предпазители и led индикатор* Вход : 12; Изход : DC 9 * Рекламации се приемат в рамките на : 30 дни* Количество : 1 единица на автомобилния адаптер за постоянен ток/зарядно устройство* Ако имате някакви проблеми с информацията предоставена стока, моля свържете се с нас, за да научите как да се реши проблема, преди да оставите коментар.

Характеристики

Продукти в категория

Пречистване на Контактни Лещи MUYIER, Ултразвук, Резервоар от Неръждаема Стомана Машина за Автоматично Почистване на Контактни

BGN 70.32

ТЕХНОЛОГИЯ на УЛТРАЗВУК за ПОЧИСТВАНЕ : ултразвукова Машина за почистване с висока чистота и дълбоки ду

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.