• New
Колона RESTEK 10622 Стабил Wax, ID 0,53 мм и дължина 15 м, капацитет на 0,25 микрона, Топено силициев диоксид

Колона RESTEK 10622 Стабил Wax, ID 0,53 мм и дължина 15 м, капацитет на 0,25 микрона, Топено силициев диоксид

Оценка на клиента:
BGN 74.56

Сума
На склад

Достатъчно здрав, за да издържи многократни шприц вода.Колона peg с ниско ниво на изпомпване осигурява по-дълъг експлоатационен живот колони.Температурен Диапазон : от 40°c до 260°c.Еквивалент на фазите на usp G14, G15, G16, G20 и G39.Полярна-дезактивированная повърхност Restek здраво се свързва полимер и повишава термичната стабилност в сравнение с конкурентните колони.Благодарение на повишена стабилност, управлявана от процеса на свързване, восъчни колони Стабил показват по-дълъг живот колони, дори при връчване на програмирането до 260°C. Механизъм за лепене на колони и осигурява време за задържане на полярните съединения, което не се променя, тъй като това често се наблюдава и на други восъчни колоните.Освен това, този обвързващи механизъм създава колона, която може да се подмлади чрез промиване с разтворител.Колона Стабил wax се използват за широк спектър от връзки и матрици, включително : FAMEs, аромати, етерични масла, разтворители, ароматни вещества (включително изомери ксилен), акролеин/акрилонитрил (EPA 603) и кислородсодержащие връзка.Също така се използва за проверка на чистотата на химични вещества и анализ на примеси във водни матрици и алкохолни напитки.

Характеристики

Продукти в категория

Gaxi Въртящи Органайзер За Съхранение, Въртящи Се Стелажи За Офис Консумативи За Съхранение На Козметика Тенис На Стелажи

BGN 66.72

1 Преносима пишеща машина : Тя е малка по размер и светла в теглото, много удобна за това да се носят наоко

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.