• New
Advantec MFS GB100R142MM, Fiber филтър, Мониторинг на въздух, Марка GB100R, Диаметър 142 мм, Дебелина на 0,38 mm, Боросиликатное кристал (опаковка от 100 броя)

Advantec MFS GB100R142MM, Fiber филтър, Мониторинг на въздух, Марка GB100R, Диаметър 142 мм, Дебелина на 0,38 mm, Боросиликатное

Оценка на клиента:
BGN 161.90

Сума
На склад

Ефективността на събиране на газ(DOP) : 99,99%. Номинална мощност 0,6., бр.Тези марки се препоръчва основно да се използва в системи за мониторинг на атмосферния въздух.Стекловолоконные филтри Advantec-това са дълбоки филтри, изработени от чисти microfibers borosilicate стъкло.Висока устойчивост на химически изложени и биологичната активност.Не съдържа халки и термостабильен до 500°C. Тези марки се препоръчва да се използва главно за наблюдение на атмосферния въздух.Филтри марка GB100 R имат много ниско съдържание на много малки метали As, Pb, Cd.Се използват в высокообъемных и малообъемных пробоотборниках на въздуха за аерозоли и намиращи се във въздуха прах и метални замърсители.Ефективността на събиране на газ(DOP) : 99,99%.Други приложения включват филтриране на ДНК/РНК и протеини преципитатов.Номинална мощност 0,6., бр.

Характеристики

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.