• New
Штабелеукладчик Уоки APOLLO пълен електрически, посочена в действие грузоподъемником Капацитет 2200lbs 118Изкачването на подем височина материал

Штабелеукладчик Уоки APOLLO пълен електрически, посочена в действие грузоподъемником Капацитет 2200lbs 118Изкачването

Оценка на клиента:
BGN 26.39

Сума
На склад

Капацитет на натоварване : 2200lbs,височина на повдигане(min/max) : 3.5" -118",тя отговаря за паллета блок.Дизайн на ниска гравитация,дизайн 4 точки,подобрява стабилността на камиони.Използвайте гелевую батерията безплатно за обслужване,вградено зарядно устройство лесно да получите достъп до източник на енергия.Компактна конструкция и малки размери осигуряват отлична видимост,двигател и спирачка много лесно се заменя.Радиус на завиване и ширина на пътеката са много малки и подобни ръчно штабелеру.Тъй като продуктът е много стока,трябва да сте казаха. 1.Вашият адрес на е търговски или жилищни?. 2.Is има погрузочная площадка/мотокар мотокар или не ?. 3.Is адрес на правилно адреса за доставка?.В рамките на 30 дни от получаването , ако камиони има някакви проблеми с качеството, ще бъде осигурено безплатно поддръжка, клиента не трябва да носи никаква товар.В продължение на 30 дни-1 година от датата на получаване, ако камиони има някакви проблеми с качеството, ще бъде осигурено безплатно поддръжка, и в този случай клиентът трябва да понесе половината товар.След 1 година на получаване, ако камиони има някакви проблеми с качеството, клиентът трябва да заплати поддръжка, както и целият товар, който ще бъде определен в зависимост.

Характеристики

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.