• New
Puccy 2 Pack Задната защитно фолио, което е съвместимо с Walkman на Sony NW-A855 / NW-A856 / NW-A857 TPU Guard Cover ( Не закалено стъкло/без предни защитни фолиа)

Puccy 2 Pack Задната защитно фолио, което е съвместимо с Walkman на Sony NW-A855 / NW-A856 / NW-A857 TPU Guard Cover (

Оценка на клиента:
BGN 10.38

Сума
На склад

Моля, обърнете се към заглавието на съответните модели.Моля, обърнете внимание, че протектор на екрана-това е гъвкав пластмасов филм, а не от закалено стъкло. Твърдост 4 H може ефективно да се противопоставят на дневни надраскване.Олефобное гидрофобное покритие максимално намалява петна и отпечатъци от пръсти.Самовосстанавливающиеся свойства позволяват на филма да се възстановява от малки драскотини и запишете вашето устройство е напълно ново.Детайли на продукта : 1. Предпазва вашето устройство от твърда твърдост, износване, надраскване, нараняване, като падане и сблъсък. 2. Лесно се откачи, безвоздушная обработка елиминира мехурчета въздух, а адсорбция протича по естествен начин. 3. Повърхността е трайно до пръстови отпечатъци маслоотталкивающее покритие, така че да можете бързо да си избърше лека кърпа. 4. Това не оказва влияние върху фините, меко усещане за допир.Въпроси, които изискват внимание : ① Моля, не докосвайте с лепило повърхността и не се допирайте до други неща.Ако има някакъв прах, моля, използвайте пылепоглотитель за отстраняване на прах преди да инсталирате.② За инсталацията, тъй като това е много тънък филм, tpu, на скъсани детайли, може да получите на прах, оставя отпечатъци от пръсти, скручивающиеся ръбове и т.н. Моля, не забравяйте да обърнете внимание на това, запылилась ли филм или няма, ако има такъв, използвайте пылепоглотитель за отстраняване на прах преди да инсталирате.

Характеристики

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.