• New
GOF 6 ФУТА, 8FT, 10 ФУТА Conference Table Chair (G10900B) Set, Череша, Еспресо, Махагон, орех, Artisan Grey (10 ФУТА с 8 стола, Есента Орех)

GOF 6 ФУТА, 8FT, 10 ФУТА Conference Table Chair (G10900B) Set, Череша, Еспресо, Махагон, орех, Artisan Grey (10 ФУТА с

Оценка на клиента:
BGN 239.99
BGN 49.00 -80 %

Сума
На склад

Планът започва да тече от датата на закупуване.Повреждане на продукта, причинени от злополуки, петна, прекъсвания и почивки на покрити от първия ден.Счупване и повреди на продукта са покрити от гаранцията на производителя.Няма допълнителни разходи за ремонт - всички подробности, работна сила и доставка са включени в цената.Прост процес на подаване на искове - подайте иск по всяко време 24/7 чрез мобилно приложение, онлайн или по телефона.Правила по всяко време, пълно връщане на парите в рамките на първите 30 дни.Можете да прехвърляте с подаръци. 10-крак офис заседателна маса с 8 офис стола.Размери на стола : 22.5 w x 22.5 d x 37h, черна мрежа облегалка и седалка от вкара тъкан.Маса : Изработен е от висококачествен ламинат, устойчив на вода, устойчив на надраскване и петна.Маса : Покритие : Тъмна череша, Есента орех, еспресо или махагон.Посочете ВАЛИДЕН телефонен НОМЕР при поръчка и товарен компанията ви се обажда, за да уговорите удобен среща за доставка.Изисква сглобяване на маса.Тези неща са тежки и големи, за да се грижи за това да имате под ръка за помощ, когато стоката ще пристигне, за да го свали от камиона и да достави на вашето място.Моля, въведете ВАЛИДЕН телефонен НОМЕР при поръчка и товарен компанията ви се обажда, за да уговорите удобен доставка. *Всички наши продукти се продават в ново състояние, с оригиналната опаковка.Там може да бъде рядък случай на повреда на продукта, при получаване на стока поради естеството на голям офис мебели и процеса на обработка, след напускането нашия склад.Ако сте получили нашия продукт в повредената състояние, незабавно се свържете с нас, с участието на повредени детайли и ние ще се радваме да ви помогнем.

Характеристики

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.