• New
GLJ Hand Exerciser Топки, Wrist Arm Strength Training Equipment, AutoStart Gyroscope Топки, Forearm Strengthener

GLJ Hand Exerciser Топки, Wrist Arm Strength Training Equipment, AutoStart Gyroscope Топки, Forearm Strengthener

Оценка на клиента:
BGN 24.74

Сума
На склад

☞[Тренирайте своите китката и ръката] : Топчета подобряване на ръцете центробежная сила произведени от взаимодействието между въртенето на китката и вътрешно завъртане на ядрото, която може да поддържа висока скорост на въртене на ядрото, за подобряване на циркулацията на кръвта и за увеличаване на пръстите, китката, ръката, предмишница, бицепс, трицепс, сухожилията и силата на раменете възстановяване на мускулната сила. ☞[Малък,компактен и преносим] : Можете да получите сложна, укрепляющую тренировка с помощта на този симулатор сила на захващане по всяко време и на всяко място, дори и по време на обедната почивка. ☞[Защита на каишка на китката, преносимост и сигурност] : Носете специална каишка за китката, когато го използвате, за да се предотврати прекомерно усилие от вылетания от основната ставка, която е по-безопасно. ☞[Метод на стартиране на топката запястьем] : Щракнете върху топката с двете си ръце и толкните я в посоката на стрелката.Отодвиньте съпротива в чудесна позиция, топката не може да се търкаля, и палеца на ръката бързо да вървим на топка и топката може да се върти притежател на топката. ☞[Приложение] : Много полезен треньор сила на захващане за голф, тенис на маса, катерене, колоездене, баскетбол, крикет, бойните изкуства и с подобрени игрови характеристики за пианисти, барабанист и китарист. ☞ ☞Лек, преносим и удобен за пътуване.☞ ☞Няма нужда от източника на захранване за механична мощност : завъртане на китката си взаимодейства с центъра на вътрешен въртене, а съвместната центробежная силата поддържа висока скорост на топката и лесен за използване.☞ ☞Когато се обърнеш, вие не само се чувствате сила, но и цветни топки стават все повече и повече в съответствие със скорост на въртене,играта на сила и красота кара хората да потънат в нея.☞ ☞Продукт малък и чувствителен, облекчава стреса и е незаменим масажно оборудване за домашни пътуване.Той може да се отпуснете цялото тяло, премахване на умората, намаляване на стреса, изчистване на меридиани, за ускоряване на кръвообращението, поддържа баланса на ин и ян на тялото, подобряване на съня и значително да подобри качеството на съня.☞ ☞Спецификация : Основен материал : силиконова гума, цинк, сплави, поликарбонат, полипропиленразмер : 72x 72x55 мм Съдържа : китката топката, каишка за китката (без да се включват други неща) ☞ ☞ Как да използвате : 1. Кликнете големи пръсти на двете ръце в посока на стрелката центъра на света, докато съпротива не ще е голямо и център на света не може да се търкаля.2. Бързо освобождаване на ядрото на топката големи пръсти на двете ръце и завъртете топката с ръка 3. Усещайки, че обхватът се върти, сваляйте топката от ляво на дясно в кръг, бавно да се върти запястный топката, а скоростта може да бъде увеличена с помощта на инерцията☞ ☞ Услуги : 1. Ако имате нужда от повече стилове, моля, кликнете други наши продукти, за да намерите желания от вас стил.2. Ако имате някакви въпроси преди или след покупката, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Характеристики

Main material:
Silicone rubber, zinc alloy, polycarbonate, polypropylene
Size:
72x 72x 55mm
Contains:
wrist ball, Wrist strap(Not including other things)
☞☞ How to use:
1. Push the thumbs of both hands in the direction of the arrow of the center of the ball until the resistance is large and the center of the ball cannot roll. :
2. Quickly release the core of the ball with the thumbs of both hands, and turn the ball by the hand :
3. After feeling the sphere rotates, swing the ball from left to right in a circle-like way to slowly rotate the wrist ball, and the speed can be increased with the inertia :
☞☞ Service:
1. If you need more styles, please click our other products to find the style you want. :
2. If you have any questions before or after your purchase, please do not hesitate to contact us. :

Продукти в категория

Преносима Вана - Русалка Сгъваема Вана За Накисване свободно стояща Вана за Възрастни, Деца, Момичета СПА Гореща Ледената

BGN 41.44

???? УНИКАЛЕН ДИЗАЙН Нашата русалочья преносим вана, украсена с русалочьими опашки, корали, морски звезд�

24 сондата към миниому кабела на сондата 24, дейността на малкия том ПВК захранване ЦЕНТРАЛА материална лесна за домочадца

BGN 21.04

[Лек и преносим] Лек, с малки размери, лесни за носене и съхранение, бърз и удобен за употреба, стабилна пр

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.