• New
Tabbies Legal Exhibit Labels, Издател: 1-5/8W x 1H, Лист: 5-1/4W x 3-1/4H, Червен,Deposition Exhibit 252 етикети/опаковки (58095)

Tabbies Legal Exhibit Labels, Издател: 1-5/8W x 1H, Лист: 5-1/4W x 3-1/4H, Червен,Deposition Exhibit 252 етикети/опаковки

Оценка на клиента:
BGN 65.12

Сума
На склад

Червен етикет гласи : "експонат разпореждане" Размери 1-5/8"W x 1"H. В офиса, залата на съда или съдийски отделения етикети експонати помагат да се отървете от скъпи времеви разходи за търсене и на връзки към експонатите.Те помечают предмет, за да могат да се разпознават от пръв поглед.Етикети експонатите включват в себе си празно пространство за писане на букви или цифри експонати директно върху етикета.Самозалепващи етикети откъснати от листа и могат да бъдат прикрепени директно към экспонату или файл.Етикети 1-5/8"W x 1"З. 9 на етикети на лист, размер на листа 5-1/4"W x 3-1/4"H. Само за протокола, този продукт не е предназначен за печат.С гордост произведено в САЩ.Tabbies принадлежи към семейство и се управлява от 1956 година. Стил : Изложба на депозирането.

Характеристики

Продукти в категория

Коледни Подаръци за Жени, Мъже, Деца, Закрит Билкова Градина с Помпена Система, Лампа за Отглеждане на с Автоматичен Таймер,

BGN 13.76

Гидропонная система за циркулация на : Гидропонная система, вградена в една водна помпа, пропуска водат�

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.