• New
Касичка за възрастни, Прасенце от неръждаема стомана, трябва да се съборят, за да отворите Кутия за спестяване на пари, Небьющаяся касичка за възрастни, Метален бан?

Касичка за възрастни, Прасенце от неръждаема стомана, трябва да се съборят, за да отворите Кутия за спестяване на пари,

Оценка на клиента:
BGN 14.07

Сума
На склад

Възрастен прасенце изработени от неръждаема стомана, благодарение на нашия строг подбор, производство на тази висококачествена спестовната банка, тя е много текстурирована.Възрастен прасенце е подходящ не само за възрастни, но и е най-добрият избор за детски спестовни планове.Той е особено подходящ за подготовка на спестовни планове за възрастни.Ако търсите уникален подарък за някой, моля, спрете да го търси.Възрастен на прасенце-най-добрия си избор, получателят винаги ще помни този смислен подарък.План за спестяване на парични средства паричните чекмедже,прасенце от неръждаема стомана може само да спестят пари,но не може да бъде вынута, се препоръчва да се отвори само тогава, когато целта на завършени или в някои извънредни ситуации.Тъй като касичка от неръждаема стомана трудно да се отвори, се препоръчва да се отваря я само след като целта бъде постигната, възрастни спестовна каса ще бъдат унищожени, като само тя ще се отвори.Често ли ви се не успяват да постигнат своите цели по сбережениям?.Вие се притеснявате за това, че керамична касичка случайно ще се разбие?.Все още притеснен за честа смяна на батерията на електронната спестовната банка?.Вие се притеснявате за него, образующемся при скъсване на керамични спестовната банка?.Моля, оставят настрана своите тревоги, нашата касичка е много подходящ за вас, за да отговори на тези притеснения.Прасенце от неръждаема стомана x 1. Стикер x 1. Често ли ви се не успяват да постигнат своите цели по сбережениям?Вие се притеснявате за това, че керамична касичка случайно ще се разбие?Все още притеснен за честа смяна на батерията на електронната спестовната банка?Вие се притеснявате за него, образующемся при скъсване на керамични спестовната банка?Моля, оставят настрана своите тревоги, нашата касичка е много подходящ за вас, за да отговори на тези притеснения.

Характеристики

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.