• New
Axygen PCR-02D-тонкостенная PCR-тръба с купол капака, 0,2 мл, различни цветове, PP (1 калъф: 1000 тюбиков/бр.; 10 бр./кутия за дискове)

Axygen PCR-02D-тонкостенная PCR-тръба с купол капака, 0,2 мл, различни цветове, PP (1 калъф: 1000 тюбиков/бр.; 10 бр./кутия

Оценка на клиента:
BGN 360.91

Сума
На склад

Полипропиленова тонкостенная PCR-тръба с куполна капак за термично приложения.Обем : 0,2 мл; материал : 99,9% първичен полипропилен.Цвят : асорти.Уникална конструкция капачка гарантира идеална за кацане, за да се предотврати изпаряване на проба по време на термоциклирования.Сертифицирана РНКаза, ДНКаза и пироген не съдържат, за да се гарантира чистотата на вашата реакция.Тази полипропиленова тонкостенная PCR-тръба с куполна капак, предназначена за термично приложения.Ултра-тънки и хомогенна стената на тръбата предоставят точна уеднаквяване на топлопреминаване по повърхността на тръбата.Уникална конструкция на плоски капсула гарантира идеална за кацане, за да се предотврати изпаряване на проба по време на термоциклирования.Изработен е от отполированных форми и не съдържа смазочни материали, бои, тежки метали и пълнители.Сертифициран РНКаза, ДНКаза и пироген, за да се гарантира чистотата на вашата реакция.Обем : 0,2 мл. Материал : 99,9% първичен полипропилен.Форма на капсула : Куполообразная.Цвят : Асорти.Corning Axygen # : PCR-02 D-А.

Характеристики

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.