• New
Удължител ProStar 12 Калибър SJTW 3 Диригент 50 метра, с Осветени двата Края - Зелен

Удължител ProStar 12 Калибър SJTW 3 Диригент 50 метра, с Осветени двата Края - Зелен

Оценка на клиента:
BGN 39.99

Сума
На склад

Тежкотоварни 12-ти калибър.Голяма видимост неонови цветове за разпознаване.Пожароустойчивост.Сверхпрочная външна яке, водоустойчив за допълнителна защита от влага.Тежкотоварни хвърли във форма на штекерах и разъемах 15А 125В. 5/8" освобождаване на напрежението в задната част на щепсела и конектори не позволяват издърпване на краищата от корпуса на кабел.И двете щепсела имат вграден амбър неонов индикатор, който показва наличието на храна в шнуре и контакт.Тежкотоварни 12-ти калибър.Голяма видимост неонови цветове за разпознаване.Пожароустойчивост.Сверхпрочная външна яке, водоустойчив за допълнителна защита от влага.Тежкотоварни хвърли във форма на штекерах и разъемах 15 A-125В. 5/8" освобождаване на напрежението в задната част на щепсела и конектори не позволяват издърпване на краищата от корпуса на кабел.И двете щепсела имат вграден амбър неонов индикатор, който показва наличието на храна в шнуре и контакт.

Характеристики

Продукти в категория

Външен тежкотоварни удължител ClearMax, 3-зъбни заземленная вилица с 3 равномерно разположени розетки, устойчива на износване

BGN 22.39

Хранене с помощта на този ултра силна външна захранващия кабел с 3 допълнителни контакти, ключове, разпо

Преносимото аудио кабел Захранващ Проводник с вграден Микрофон Аудио Разклонител и дистанционно управление е Съвместим

BGN 7.99

Перфектен преносим захранващ кабел с щепсел с 3.5 мм, две фоно свещи, една права, една Lобразна форма.Дължи

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.