• New
Caja Доставка рюшове Подложки, 15 7/8 x 15 7/8, Крафт, 50/Комплект

Caja Доставка рюшове Подложки, 15 7/8 x 15 7/8, Крафт, 50/Комплект

Оценка на клиента:
BGN 29.55

Сума
На склад

Поставете между слоевете на продуктите за защита и разпределение на теглото.Подложки са с размер, съответстващ на най-често използваните размери кутии.Най-горния слой предпазва продукти при аутопсията на кутията.Многослойни подложки също са отлични бомбетата за пликове.Изработен от велпапе изработване 200#/ECT-32.Продава се в големи количества. 15 7/8 x 15 7/8" подложките.Поставете между слоевете на продуктите за защита и разпределение на теглото.Подложки са с размер, съответстващ на най-често използваните размери кутии.Най-горния слой предпазва продукти при аутопсията на кутията.Многослойни подложки също са отлични бомбетата за пликове.Изработен от велпапе изработване 200#/ECT-32.Продава се в големи количества.

Характеристики

Продукти в категория

Листи велпапе, 40 x 40, Бял, за опаковане, изпращане по пощата и защита на изделия от повреди комплекти за количка погрузчиком,

BGN 15.62

Препоръчва се за разделяне на слоевете на салазках или от вътрешната страна на опаковката.Изработен от

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.