• New
Darling souvenir е White Birthday Invitation Card 28 Pcs Fill or Write in Blank Invites Printable Party Supplies 5 x 7 Инча

Darling souvenir е White Birthday Invitation Card 28 Pcs Fill or Write in Blank Invites Printable Party Supplies 5 x 7

Оценка на клиента:
BGN 9.59

Сума
На склад

✅ Скъпи магазини за Печатни Покани, картички за рожден Ден. ✅ Продажба на : Опаковки от 28 парчета. ✅ Покани, отпечатани на дебела висококачествена хартия 300 GSM карта. ✅ 5 x 7 инча ***Пликове не са включени (ако искате пликове необходимия размер A7,можете да ги поръчате отделно и изберете цвета, който искате от любимия ни магазина за сувенири). ✅ За да видите повече покани,кликнете на Любимия сувенир под заглавието. ✤ ВКЛЮЧВА В СЕБЕ си : 28 ПЕЧАТНИ покани картички за рожден ден, разработени Darling souvenir е.Те със сигурност ще направи впечатление на вашите гости, и всеки проект е уникален и е единственият по рода си!.✤ ПЕЧАТ : Покани, отпечатани на дебела висококачествена хартия 300 GSM карта.✤ Размер : 5x7 инча Пликове не са включени (ако искате пликове размер A7,можете да ги поръчате отделно и изберете цвета, който искате от любимия ни магазина за сувенири).✤ Обратната страна на пригласительной карта празна.✤ Имаме 1000 сватбени партита и други персонализирани стоки от нашия магазин,вариращи от персонални картички и подаръци,слагайки край на съответните свадебными покани,запазване на карти,благодарственными картички,чували за благоволението,бирками..и т.н., Моля, посетете магазин за сувенири Darling, за да видите нашия пълен асортимент.

Характеристики

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.