• New
Caron One Pound Solids Yarn, 16oz, Калибър 4 Medium, Акрил - Черен - За плетене на една кука, плетиво и изработване ( 1 бр.)

Caron One Pound Solids Yarn, 16oz, Калибър 4 Medium, Акрил - Черен - За плетене на една кука, плетиво и изработване

Оценка на клиента:
BGN 14.19

Сума
На склад

Прежди Caron One Pound е идеален за различни трикотажни и трикотажни проекти, като аксесоари, дрехи, домашен декор, детски и бебешки модели.Един килограммовый кангал е икономичен, с отлично метражом – от един мотка получава четири шал!. 100% Акрил.Калибър : 4 - мед камвольный.Калибър плетене на една кука : 12 sc и 13 серии с плетене на една кука 5 мм (U. S. H/8).Вязальный калибър : 16 sts и 20 реда с плетене на иглата игла 5 мм (САЩ 8).Размер на крушка : 16 унции/453,6 грама, 812 ярда/742 м. Поддръжка : Машинно пране и сушене.Когато става въпрос за цената, нищо не може да се сравни с Кэрон Един килограм!Тази камвольная весовая прежда е на разположение в широка гама от нюанси и са подходящи за различни проекти – аксесоари, облекла, аксесоари за дома, бебешки и детски проекти.Един килограм мотка е икономичен, с отлично метражом – от един мотка получава четири шал.Удобно за пране и сушене.Когато става въпрос за цената, нищо не може да се сравни с Кэрон Един килограм!Тази камвольная весовая прежда е на разположение в широка гама от нюанси и е идеален за най-разнообразни проекти – аксесоари, облекла, аксесоари за дома, бебешки и детски проекти.Кангал с тегло до един килограм е икономичен, с отлично метражом.Удобно за пране и сушене.

Характеристики

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.