• New
3/16 ВЪЗДУШЕН балон, ширина 12 см, перфориран на всеки 12 инча, капсулиран найлон (30 метра); Включва безплатна РОЛКА акрилна лента 2X110YDS

3/16 ВЪЗДУШЕН балон, ширина 12 см, перфориран на всеки 12 инча, капсулиран найлон (30 метра); Включва безплатна РОЛКА

Оценка на клиента:
BGN 42.00

Сума
На склад

ЛЕСНО е ПРЕПЪЛНЕН - Перфорирана всеки 12-инчов дизайн прави 30-инчов ролка лесно разрезанным на 30шт 12-инчов пузырчатых прокладочных листа.AIR LOCKING - уникална технология нейлонового бариерен запечатване прави пузырьковый въздухът е по-продължителен и осигурява по-добра защита. 3/16" BUBBLE - идеален за опаковане и защита на чупливи предмети.ЛЕК И многократна употреба - найлонов материал е лек и здрав, ще ви спести пари за разходите за доставка, а лист може да се използва повторно.Offitecture Bubble Cushion Wrap Roll идеален за защита на вашите чупливи предмети и да се гарантира тяхната безопасна и сигурна доставка, без значение, дали те са по пощата или по пътя.Лесно е да се прекъсне Този пузырчатый амортизирующий ролка перфорирован на всеки 12 сантиметра, така че да може да се реже на парчета перфектно и подредено.По-дълго време за Дълги въздушни мехурчета С технологията на запечатване на нейлонового бариера, нашата пузырьковый въздух трае по-дълго, отколкото други подобни продукти, което го прави способен да осигури най-добро омекотяване и използването на многократна употреба.Спецификация Материал : Найлон Размер на пикочния мехур : 3/16 инча.

Характеристики

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.