• New
Car Scratch Remover for Deep Дяволът Fix White Pearl Scratch Removal for Cars Touch-Up Paint for Cars Auto Touch-Up Paint White Pearl Paint Scratch Removal Automotive(White Pearl)

Car Scratch Remover for Deep Дяволът Fix White Pearl Scratch Removal for Cars Touch-Up Paint for Cars Auto Touch-Up Paint

Оценка на клиента:
BGN 67.52

Сума
На склад

· Дръжка за премахване на драскотини автомобил от ново поколение.Задължителен предмет за любителите на автомобили и драйвери.it това ще ви спести много време и пари за ремонт на малки драскотини .Чудесен дизайн за почистване покритие и автоматично ремонт на драскотини.постоянен, водоустойчив.Преносим.лекота на използване. · Корпус бутилки със специален дизайн : бутилка съдържа в себе си движещи се части .когато встряхиваете дръжката нагоре и надолу , плъзгащи се части могат да разбърква боята в бутилка и да боя добре перемешаться.Докато затягиваете капачката на бутилката, дръжка за ремонт на драскотини може да се съхранява в продължение на четири години и все още работи. · Работа за дълбоки драскотини .боя в бутилка, може адсорбироваться върху метал .и тя е водоустойчив ,когато тя е суха .така че независимо от това колко дълбоки драскотини , особено когато е показан метал купето на автомобила, можете да използвате писалка за ремонт на драскотини, за покриване на драскотини и спиране на колата от ръжда. · моля ,не забравяйте да прочетете ръководството преди употреба и следвайте инструкциите стъпка по стъпка.специална забележка : моля, разклатете дръжката на около 40 пъти, за около 20 секунди преди да се използва. · Осъществяване включва : 1 х Автомобили професионална писалка 1 х ръководство на английски език .Капацитет : 12 мл Ремонт .площ : 0,08 квадратни метра.

Характеристики

Продукти в категория

Бюлетин

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.